Make your own free website on Tripod.com

 

Hvem er jeg så?

Jeg hedder Ditte Vandborg, bliver 19 år d. 21/5-04 og bor nær Silkeborg. Her bor jeg med min forlovede og min kat i en 2 værelses lejlighed. Til dagligt laver jeg ikke så meget for tiden. Har gået på Silkeborg Handelsskole hvor jeg har taget et HG1-skoleforløb. Dette har jeg valgt at tage en pause fra, da jeg er lidt træt af at sidde med bøgerne... *S* Så nu går jeg hjemme og skal igang med et vægttabs program. Hvilket jeg gerne tager imod tips om!

Min forlovede hedder Flemming Harritz, bliver 28 år d. 19/10-03 og er lastbilchauffør i Silkeborg. Han interesserer sig også for computere ligesom mig, men ikke helt de samme ting, det er også derfor det er mig der laver denne hjemmeside. Han har en collie der hedder... ja gæt engang, Lassie! Det er en meget sød hund se selv:

Vil lige sige at det med at lave hjemmesider er stort set selvlært, har dog lært lidt om dette program på Nørre Snede Produktionsskole og Silkeborg Handelsskole. Så vil meget gerne have tips og tricks om hvordan jeg laver den bedre. Til denne side bruger jeg Frontpage 2000.

Nå men håber du kan bruge noget på min side

KramZer Ditte